Google пообіцяла виправити баг із зникненням повідомлень

    66

    Не так давно Google Pixel 3 отримав листопадовий патч безпеки, який замість позбавлення від проблем приніс з собою малоприємний баг, який спровокував зникнення повідомлень в штатному додатку. Хтось недорахувався всього декількох повідомлень, але є й ті, хто втратив всю переписку. Були такі, кому вдалося повернути листування, відкотившись на стару версію Messenger. Але це вдалося зробити далеко не всім. Проблема не залишилася непоміченою з боку Google, і вона опублікувала офіційну заяву.

    Пошуковий гігант визнав наявність проблеми, але при цьому заявив, що торкнулася вона невеликого відсотка смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL. На даний момент розробники готують оновлення, покликане видалити баг, а з’явиться воно найближчим часом.

    На тлі тієї лавини проблем, яка звалилася на власників Pixel-фонів третього покоління, користувачам варто ґрунтовно замислитися над доцільністю їх придбання. Ті, хто придбав флагмани в числі перших, виявили проблеми з дисплеєм, вивантаженням програм з пам’яті і перегрівом мобільників на зарядці.

    А найнеприємніше, що в разі необхідності полагодити смартфони виявиться завданням нездійсненним. До сьогоднішнього дня компанія не переймалася тим, щоб підготувати необхідну кількість комплектуючих для їх ремонту.



    • інші новини