Відновлений Macbook Pro від Apple повернувся у продаж на 15% дешевшим

    99

    Шанувальники гаджетів від компанії Apple можуть придбати дорогі моделі ноутбуків зі знижкою 15%. З такою знижкою можна отримати моделі, які відновлені після усунення неполадок.

    Не всі гаджети компанії Apple останнім часом виходять на ринок з дотриманням стандартів високої якості. Моделі, які дають збої в роботі, направляються на доопрацювання. Відомо, що Macbook Pro15 2018 через некоректне виконання заданих функцій був відправлений на доопрацювання й після відновлення його ціна знижена на 15%.

    Відомо, що спочатку модель коштували 2039 доларів, а після доопрацювання втратила в ціні 360 доларів. Apple представила Macbook Pro 2018 з Touch Bar в липні. Перший час покупці були незадоволені сильним перегріванням корпусу й наступною активацією тролінгу. Apple вирішила проблему в оновленні програмного забезпечення.

    30 жовтня компанія може представити бюджетний Macbook. На цій же презентації буде показаний iPad Pro без кнопки «Додому» і аудіоджок, але з портом USB-C. Нагадаємо, що Apple почала приймати замовлення на молодіжний смартфон iPhone XR.