Один із найкрасивіших у світі квіткових парків (15 фото)

737

Унікальний парк Hitachi Seaside Park, розташований на острові Хонсю в Японії, здатний вразити своєю красою кого завгодно. У буквальному перекладі з японської мови слово «Hitachi» означає «світанок», що найбільш повно відображає суть цього дивовижного місця.

Яскравим і барвистим Hitachi Seaside Park був далеко не завжди. До 1973 року на цих територіях розташовувалися американські військові об’єкти. З часом володіння повернулися уряду Японії, а в 1991 році в парку з’явилося справжнісіньке квіткове царство.

Тут Ви можете спостерігати дивні і прекрасні квіти практично цілий рік. Вони спеціально вирощуються на великих плантаціях, розміри яких становлять близько 153 гектарів.

Японські майстри постійно працюють над поліпшенням Hitachi Seaside Park, надалі його планують розширити до 350 гектарів.

Це барвисте місце давно облюбували любителі квіткових фестивалів, а тому подібні заходи тут далеко непоодинокими. Одним з найбільш відомих по праву вважається фестиваль «Гармонія немофіли», під час якого блакитна немофіла тільки-тільки починає цвісти.

Також тут можна споглядати величезні яскраві галявини маків, лілій, нарцисів та безлічі інших квіткових різновидів. Саме на території Hitachi Seaside Park збираються японці для проведення свого національного свята – цвітіння сакури.



• не пропусти