Крижаний каньйон Гренландії

1359

Крижаний каньйон у Гренландії досягає 30 – 40 метрів глибиною. Історія цього місця говорить, що колись воно було повністю покрите снігом. Приголомшливий Каньйон був вирізаний Талою водою і є одним з найбільш впізнаваних місць країни. Гренландія відома всіма видами спорту, відпочинком і також туризмом. Природа тут не так постраждала від діяльності людини. Красиві пляжі, величезні і красиві льодовики, які народжують ці величезні крижані міста – територія дуже красива і мальовнича.

Багато хто думає про Гренландію, представляючи безплідну заморожену пустку. Насправді це велика помилка. Ця чудова зимова країна чудес може здивувати навіть найвимогливіших мандрівників. Чи знаєте ви, що Льодовий щит Гренландії покриває приблизно 80% поверхні країни? Він містить приблизно 10% льоду в світі і є другим за величиною масивом льоду в світі, після Льодового щита Антарктиди. Льодовикова слава Гренландії зробила цей північний острів одним з місць, які варто обов’язково відвідати.

Крижаний каньйон – лише мала частина краси цієї країни. Гренландія – найбільший острів у світі, з великою кількістю красивих айсбергів, розкішних гір, чудових фіордів, льоду і різноманітної флори і фауни, яку не зустріти десь ще в світі. Крижаний каньйон, льодовики і айсберги, вироблені цим льодовим щитом, є однією з причин, чому багато людей закохуються в це місце.

Піший туризм, катання на санях із собаками, гірське сходження, ловля риби, і каякінг є лише частиною розваг, якими можна насолоджуватися. Ви можете також випробувати вітрильний спорт з сім’єю. Є багато туроператорів тут, які можуть відправити Вас в круїз, щоб побачити захоплюючі краєвиди і природну красу цього острова. Ви можете отримати шанс подивитися на китів, айсберги, крижані фіорди, руїни Вікінгів і кілька музеїв, які розповідають про насиченої історії цього краю.



• не пропусти