Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії

1542

Сент-Люсія – острівна країна в східному Карибському морі на кордоні з Атлантичним океаном. Частина Малих Антильських островів, розташований на північ / північний схід від острова Сент-Вінсент, на північний захід від Барбадосу і на південь від Мартініки. Покриває площу в 617 км², з населенням в 174,000 чоловік. Столиця – місто Кастрі.

Нещодавно цей райський куточок згадувався в списку найкрасивіших місць світу , тепер прийшла черга розповісти про нього докладніше. Як один з Навітряних островів, французи назвали Сент-Люсію на честь Святої Люсі Сіракузького. Французи були першими європейськими колонізаторами острова. Вони підписали угоду з Карибськими людьми в 1660. З 1663 по 1667 Англія взяла острів під свій контроль, а в наступних роках сутички з Францією відбувалися 14 разів, і правління острова часто змінювалося (по сім разів їм управляли французи і британці). Тільки в 1814 британці взяли на себе категоричне управління територією.

У Сент-Люсії є правова система, заснована на англійському загальному праві. Судова влада незалежна і проводить відкриті судові процеси. Фінансовий сектор витримав глобальна фінансова криза виключно завдяки туризму, який розвинутий тут на досить високому рівні.

Оцінений, як провідне у світі призначення для медового місяця цілих вісім разів, тропічний острівної рай Сент Люсії – прекрасний притулок для романтичної пригоди завдяки його дорогоцінним природним красот природи.

Тут також популярно влаштовувати весільні церемонії на тлі величних пейзажів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, на м’якому золотому піску з океаном, м’яко мчаться до берега, або на схилі гори, з виглядом з висоти пташиного польоту на всю навколишню територію. Сент-Люсія дійсно створена для романтики.

Втомилися від повсякденності? На острові відбувається безліч цікавих подій, від парадів карнавалу до фестивалю джазу Сент-Люсії. Життя тут ніколи не зупиняється. спробуйте розкішні креольські страви під час Фестивалю Jounen Kweyol в жовтні і спостерігайте, як перша човен перетинає фінішну лінію на Атлантичному Ралі гонки на крейсері в листопаді. Тут є цілий список відомих подій, які підтримують радість і веселощі туристів і місцевих жителів весь рік.

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (1)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (2)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (3)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (4)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (5)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (6)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (7)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (8)

Сент Люсія. Подорож на острів вашої мрії (9)